Tuesday 2 December 2014

Chestionar pentru tinerii din Turda

Dragi tineri,

            Acest chestionar se adreseaza celor cu varsta peste 14 ani. Avem nevoie de parerea voastra pentru a defini cat mai bine si cat mai aproape de nevoile si interesele voastre activitatile Centrului Comunitar Fabrica de Timp Liber care va functiona in cladirea fabricii de bere din Turda. Va invitam sa completati acest chestionar si sa invitati si alti tineri sa il completeze! Cu cat mai multe pareri vom avea cu atat mai aproape de dorintele voastre vor fi activitatile centrului comunitar.
            Completarea chestionarului dureaza aproximativ 7 minute. Sistemul de prelucrare a datelor garanteaza confidentialitatea. Amenajarea Centrului Comunitar Fabrica de Timp liber este realizata in cadrul proiectului V.V.V. – Voluntariat. Verde. Viata. Program de voluntariat pentru tineri si adulti din Turda si este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org. Pentru mai multe informatii despre proiect va rugam sa ne contactati la adresa florin.stan@ratiucenter.ro sau la tel 0728989087.

Accesaţi chestionarul aici:
 https://docs.google.com/a/ratiudemocracycenter.org/forms/d/1N5Az1k5gfAY5p-fiZnG__mqAoONmvZiiQGWoegBc3oA/viewform?edit_requested=true


 Va multumim!

0 comments:

Post a Comment