Wednesday 10 December 2014

Spontaneitate pentru Voluntariat, Verde, Viață

Dragi voluntari implicați în proiectul „V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viață”,

          Doru Tonea vă invită la atelierul de dezvoltare personală de vineri, 12 decembrie, ora 14.30, care are loc la Centrul Rațiu pentru Democrație. Este ultimul atelier de dezvoltare din luna aceasta, așa că vă așteptăm. Doru descrie succint ce se va întâmpla:

Spontaneitate pentru Voluntariat, Verde, Viață prin teatru, exerciții cu charismă și muuulta...spontaneitate,

         Când acţionezi în mod deschis, cu spontaneitate, este foarte probabil să creezi o atmosferă echilibrată și onestă. Dacă oamenii te văd vorbind din inimă, nu numai din cap, poate fi molipsitor, adesea stimulându-i să acţioneze în aceeași direcţie.
Despre:
- Cât de confortabil te simţi în situaţia în care trebuie să gândești liber și spontan și să reacţionezi prompt la tot ceea ce se întâmplă?
- Nesiguranțele pe care le simți, preferând să respecţi îndeaproape scenariul scris sau mental pe care l-ai ales?
- Charismă-  un talent care nu e dăruit doar marilor politicieni și starurilor de cinema ci un talent care se învață, la fel cum și una dintre cărămizile sale, spontaneitatea, care poate fi exersată și perfecționată,
- Lipsa practicii, unul dintre cele mai frecvente motive pentru a-ţi fi frică de situaţia în care ţi se cere să gândești spontan, cu toate că, totuși, adesea lipsa cunoștinţelor este cea care face din discursul liber o provocare.
… şi multe altele pe care vă invităm să le descoperiţi singuri.
Vă aşteptăm!

0 comments:

Post a Comment